Växer så det knakar

Chili hälsar till er! Han har bara varit hos oss i ungefär 3 1/2 vecka, de känns mycket längre. Trots att vi ser honom varje dag lägger vi märke till hur mycket han växer... Det är ju så med katter, de är växer nästan allt under de första året av sitt liv.
 
Vi har verkligen fått se att Chili är en väldigt framåt och rolig katt. Han hänger gärna med om man gör något, oavsett om de är att rensa kattlådan eller läser en bok. Han kommer till exempel nästan alltid och hälsar vid dörren när någon av oss kommer hem vilket är otroligt charmigt :)
 
Chili börjar även bli riktigt hemastadd hos oss nu vilket är glädjande för matte och husse att se. Det märks då han framför allt blivit mer gosig och tyr sig ytterligare till oss. Även om "storebror" Kocken fortfarande, lite motvilligt ibland, verkar vara favoriten..
 
Det finns ett ordspråk som säger att kärt barn har många namn och Chili börjar redan få en hel radda smeknamn, några exempel (som går att stava till..) är Chili-bili, Chillan och Piggie. Men än har en bit kvar till Kockens alla smeknamn men de tar väl lite tid att komma ikapp fem år.. xD
 
 
 
 
Vad heter era djur och vad har ni för smeknamn till dem? :)
2